Vitalni Harrison Ford još ne razmišlja o mirovini

Objavljeno: 02.01.2011. 12:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Jedna od stvari koje mi se sviđaju u glumi je upravo to što ničim nisam ograničen. Ni godinama ni prostorom... Tek sada mogu igrati starije likove – izjavio je Ford koji se na prošlu godinu ne može potužiti.

Slavni hollywoodski glumac koji se proslavio ulogama u filmovima o Indiani Jonesu izjavio je da se sljedećih nekoliko godina neće povući iz svijeta filma.

– Mirovina mi nije ni nakraj pameti. Jedna od stvari koje mi se sviđaju u glumi je upravo to što ničim nisam ograničen. Ni godinama ni prostorom... Tek sada mogu igrati starije likove – izjavio je Ford koji se na prošlu godinu ne može potužiti.

Na planinskom imanju Billa Richardsona, guvernera američke savezne države New Mexico, vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Callistom Flockhart. Par se upoznao 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa i otad su nerazdvojni. A prošle je godine dobio i ulogu u ZF akcijskom filmu "Cowboys and Aliens" u kojemu će igrati s Danielom Craigom, a film će se u kinima pojaviti u srpnju 2011.

Ford je dodao da mu ni snimanje novih nastavaka Indiane Jonesa ne bi bilo mrsko, pa se tabloidi već šale na njegov račun kako se gura iz projekta u projekt ne bi li nahranio sva usta. Harrison, naime, iz prethodna dva braka ima četvero odrasle djece i dvoje unuka.

C. Flockhart, koja je slavu stekla naslovnom ulogom u seriji Ally McBeal, 2001. posvojila je dječaka Liama kojega sada odgaja s Harrisonom.

Komentari