Harry Potter i Pomrčina najbolji po izboru tinejdžera

Objavljeno: 08.08.2011. 17:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: lovelydaniel

Na 13. Teen  Choice Awards pobjedu su odnjeli Pomrčina sage Sumrak i posljednji filmovi o Harryju Potteru, prenosi tam filmski net.

Većinu nagrada po izboru tinejdžera dobio je zadnji film o Harryju Potteru, a zanimljivo je da su nagrađena oba dijela tog filma. Tako je Harry Potter i Darovi smrti –  drugi  dio proglašen najboljim SF/fantasy filmom i filmom ljeta, a Daniel Radcliffe i Emma Watson su proglašeni ljetnim zvijezdama.

Harry Potter i Darovi smrti-  prvi dio dobio nagradu za najbolju fantastičnu glumicu (Emma Watson), najboljeg negativca (Tom Felton) i najbolji poljubac (opet Daniel i Emma).

Sumrak saga: „Pomrčina“ je također osvojila nekoliko nagrada, Taylor Lautner je proglašen najboljim fantastičnim glumcem, dok su Kellan Lutz i Ashley Greene proglašeni najvećim 'kradljivcima scena'.

Robert Pattinson je osvojio nagradu za dramskog glumca za "Vodu za slonove", a ostale dramske nagrade uzeli su "Crni labud" i Natalie Portman. U akcijskim kategorijama trijumfirali su malo stariji, ali još uvijek popularni glumci: Angelina Jolie i Johnny Depp koji su proglašeni najboljim akcijskim zvijezdama za nastup u "Turistu".

Na ovoj dodjeli također se razgovaralo o američkoj dužničkoj krizi, pa je i Ashton Kutcher poučio tinejdžere da ne troše više nego što imaju.

Izvor: filmski.net

Komentari