NOVA MANIFESTACIJA

FOTO: HALLOWEEN PARTY Evo kako se partijalo i tko je sve bio u atriju Županijske palače

Hallowen party, potpuno nova manifestacija Turističke zajednice Varaždinske županije održala se jučer u atriju Županijske palače. Modna revija varaždinske dizajnerice Blaženke Roth, priča o Halloweenu i obred staroslavenskog vjenčanja - sve su to posjetitelji jučer mogli vidjeti u atriju.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.11.2018. 10:52

Zadnja izmjena: 02.11.2018. 09:40

Hallowen party, potpuno nova manifestacija Turističke zajednice Varaždinske županije održala se jučer u atriju Županijske palače. Modna revija varaždinske dizajnerice Blaženke Roth, priča o Halloweenu i obred staroslavenskog vjenčanja - sve su to posjetitelji mogli vidjeti u atriju.

 Priređenim programom i brojem posjetitelja zadovoljni su organizatori, predsjednica Turističke zajednice Natalija Martinčević i idejni kreator Kristijan Petrović Kiki, a brojni posjetitelji uživali su u maštovitim kreacijama od buče i jezivo odličnim zabavno glazbenim programom. 

- Ovo događanje u potpunosti je nadmašilo sva naša očekivanja i po sadržaju , a posebno po broju posjetitelja što me posebno veseli. Atrij je ponovno ispunjen, a kroz ovu maštovitu manifestaciju dali smo još jedan, malo atraktivniji, naglasak na našu buču, ali i na naše domaće obrtnike i Udruge. Zahvaljujem našoj varaždinskoj kreatorici Blaženki Roth, Udruzi žena „Trnovečko srce“, gradskom notaru i tkalji te svima koji su se uključili da ova manifestacija uspije – svoje zadovoljstvo naglasila je predsjednica Turističke zajednice Natalija Martinčević.

Cijeli atraktivni program upotpunjen je prigodnim jelima i pićima poput jezive trpeze Halloween kolača, slastica s nezaobilaznim štruklima od buče, kuhanim bazginim vinom iz kotla, kuhanim jezivim punčom te pečenim jabukama. U prepunom atriju posjetitelje su zabavljali Paganini trio, kao i DJ s prigodnom glazbom. 

 

Komentari