špancirfest 2021

Hit komedije ''Krtice'' i ''Susjedi'' na Špancirfestu - imamo ulaznice!

Objavljeno: 17.08.2021. 08:39

Zadnja izmjena: 17.08.2021. 08:39

U sklopu Špancirfesta u dvorištu Vile Bedeković od 22. do 27. kolovoza 2021. moći ćete uživati u kazališnim komedijama u organizaciji Kerekesh Teatra. Sve predstave počinju u 20:30 sati.

23. kolovoza moći ćete pogledati višestruko nagrađivanu komediju Kerekesh Teatar „KRTICE“ u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači Jan Kerekeš, a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

24. kolovoza Kerekesh Teatar donosi svoju novu predstavu „SUSJEDI“. U režiji Ljubomira Kerekeša najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek. Vaši najdraži susjedi su: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.

Za čitatelje eVaraždina imamo 2x2 ulaznice za svaku predstavu.

  • Pretplatite se na eVaraždin kanal na Youtubeu jednostavnim klikom na gumb PRETPLATI ME:
  • Podijelite ovu objavu kao status na vlastitom Facebook profilu 
  • Označite prijatelja kojeg ćete povesti na predstavu.

Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna. ZA PREDSTAVE NA OTVORENOM NIJE POTREBNA COVID POTVRDA.

Komentari