Iako ima tek 23, Jessie J. piše autobiografiju

Objavljeno: 24.03.2012. 13:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

ČINI se da trend pisanja knjiga među zvijezdama postaje sve popularniji. Mnogim pjevačicama i glumicama koje su svoj put do zvijezda opisale u autobiografijama, uskoro će se priključiti i popularna mlada pjevačica Jessie J. Iako su joj tek 23 godine, a njezina karijera je na početku, Jessie je već potpisala ugovor s nakladnikom koji će objaviti knjigu o njezinom životu, prenosi index.hr

Jessie J. će se u svojoj knjizi, koja bi trebala izaći ove godine, dotaknuti ozbiljnih tema poput svoje borbe  s urođenom srčanom manom i infarkta kojeg je imala u 18. godini života te načina na koji joj je to promijenilo život. Jessie ne pije i ne puši, više cijeni život a jedina terapija su joj pjesma i smijeh.

U zadnje vrijeme Jessie je često viđena u društvu mladog britanskog glazbenika Tinie Tempaha te se nagađa da su u ljubavnoj vezi, no Jessie nikad nije skrivala svoju biseksualnost i privlačnost prema curama te je najavila da će u autobiografiji otkriti i tu stranu svog života.

Osim privatnih pikanterija autobiografija će se bazirati na njenom putu prema vrhovima ljestvica, glazbenom  uspjehu i iskustvu pohađanja glazbene škole Brit School, gdje su joj kolegice bile Adele i Leona Lewis. Svoju karijeru započela je kao autorica pjesama Miley Cyrus, a danas sama piše svoje pjesme, osmišljava nastupe i kreira svoju odjeću te napominje da je upravo ljubav prema svemu tome razlog zbog kojeg se počela baviti glazbom.

Izvor: index.hr

 

Komentari