Okrunjena najljepša djevojka

Iva Breški Miss Varaždinske županije!

Objavljeno: 23.04.2016. 22:28

Zadnja izmjena: 24.04.2016. 09:36

Foto: Siniša Sović / Fotoagencija Sjever

Zgodne djevojke, odlična atmosfera i dobra glazba obilježili su današnji izbor za Miss Varaždinske županije, koji se u 20 sati održao u prepunome Hrvatskome narodnom kazalištu. Izbor je vodio poznati televizijski voditelj Davor Garić.

Najpoznatije kreacije, nakit i torbice poznatih dizajnera krasili su ionako lijepe kandidatkinje, no žiri je odabrao samo jednu. Kao što je isticala organizatorica, osim lijepih crta lica i vitke linije, važno je bilo i obrazovanje i poznavanje stranih jezika.

Nakon šest izlazaka i jedne plesne točke, žiri je okrunio novu Miss Varaždinske županije – Ivu Breški. Prva pratilja je Pia Cesarec, a druga pratilja Nataša SlunjskiIva Breški tako je postala kandidatkinja za Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Najljepše djevojke Varaždinske županije nekoliko su se mjeseci pripremale za današnji izbor za Miss, a sve kako bi bile spremne za osmeročlani žiri, koji su činili organizatorica Ratka Marković, organizatorica Miss Hrvatska Maja Vračarić, bivša prva pratilja Miss Hrvatske Dora Markotić Martinez, glavni urednik eVaraždina Alen Matušin, vlasnik model-agencije Denis Lessie Lesjak, vlasnica plesnog studija Lena Radanović, voditelj promocije varazdinskog.hr Marko Breljak, trener odbojkaškog kluba Volley Dean Štrlek, i bivša Miss Varaždina Ivančica Pahor.

Za još bolju atmosferu pobrinuli su se dečki iz Connecta, varaždinska grupa Backstage i Neven Stipčić, a plesni nastupi kluba D&D, grupe Orijental, studija Lena i grupe Four zadivili su sve prisutne.

Novouređeni Maraschino bar spreman je za službeni afterparty izbora za Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske. Za atmosferu će se pobrinuti dečki iz live acoustic banda Trnje i DJ Mag s najpoznatijim hitovima.

Čestitamo svim djevojkama!

Komentari