bliži se koncert

Miljenik ženske publike Ivan Zak uskoro stiže u varaždinsku Arenu - razgovarali smo s njim uoči koncerta

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.01.2019. 16:34

Zadnja izmjena: 06.01.2019. 20:10

Jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača Ivan Zak ususret Valentinovu,9.veljače će nastupiti u varaždinskoj Areni. Nakon što je napunio zagrebačku Arenu, sigurni smo kako će ista situacija biti i u Varaždinu.

Tko mi te krade, Da si tu, Bolja od najbolje, Usne varane samo su neki od hitova koji će Zak uživo otpjevati svojoj publici, a kako nam je u razgovoru rekao i sam Ivan Zak, zbog čestih nastupa u varaždinskom i međimurskom kraju i posebnoj povezanosti s publikom, odlučio je napraviti ovaj koncert.

Nastup po klubovima i trgovima je jedno, a Arena je ipak nešto drugo, nešto posebno..

Arena je nešto posebno jer kad radite solistički koncert onda dođe samo publika koja je vaša i dođe samo zbog vaših pjesama, dok recimo kad pjevate po trgovima, tu se nađu slučajni prolaznici ili pak ljudi koji su došli na proslavu Dana grada, a ne konkretno zbog mene.

Što onda može publika u Areni očekivati? Kakav će biti repertoar?

U Areni je jedna druga vrsta vibre i energije, a baš kao i u zagrebačkoj, pjevat ću samo svoje pjesme jer ipak je to solistički koncert. Naći će se tu i neke starije pjesme, aranžmanski prerađene, imam i svoj novi bend koji će se u Varaždinu pokazati u punom svijetlu.

Pripremate li i neke goste iznenađenja?

Da,doći će i neki gosti,moji prijatelji i glazbeni suradnici. ali to ćemo otkriti nešto kasnije. 

Komentari