miss varaždinske županije

IZBOR ZA MISS Određen datum izbora ljepotice Varaždinske županije!

Objavljeno: 22.11.2016. 10:32

Zadnja izmjena: 22.11.2016. 10:54

Poduzetnica Ratka Marković, vlasnica licence za izbor miss Varaždinske županije, objavila je datum sljedećeg takvog izbora ljepote. Drugi put, nakon niza godina, najljepša djevojka županije birat će se 19. svibnja u HNK Varaždin.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem izboru, koji je ujedno bio prvi nakon dugog niza godina, titulu Miss Varaždinske županije osvojila je Iva Breški koja je tijekom izbora bila 18-godišnja maturantica Gimnazije. Iva je u međuvremenu upisala Filozofski fakultet u Zagrebu, čime je potvrdila svoju izjavu kako joj je obrazovanje na prvom mjestu, ali izbor ljepote joj je otvorio nekoliko vrata uspješne suradnje.

Iva je postala  najangažiraniji fotomodel Varaždinske županije, a odradila je i kratku glumačku ulogu u igranom spotu eVaraždina, kojeg imate priliku vidjeti u Cinestaru Varaždin prije blockbustera.

Priliku za uspješne suradnje ponovno će dobiti djevojke s područja županije koje će se svojom ljepotom, ali i ostalim vrlinama natjecati u svibnju na sljedećem Izboru Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske u HNK Varaždin.

 

Komentari