reakcija jana kerekeša

I naš slavni glumac se pridružio šalama o čokoladicama: "Eto ti srpsku bre!"

Objavljeno: 16.12.2016. 14:44

Zadnja izmjena: 16.12.2016. 15:27

Šale na račun "afere srpskih čokoladica" ne jenjavaju, a predsjednica je svakako izazvala buru reakcija i to na svim razinama. Od onih koji se skanjuju, pa oni koji "ne vjeruju" da je djeci mogla dijeliti "srpske čokoladice", do toga da se za to ispričala pa onda opet ispričala da nije zbog toga što su srpske, već jer nisu hrvatske pa izazvala još jednu buru onih koji misle da je sve to ipak malo pretjerano.

Šalama na taj račun pridružio se i naš poznati varaždinski glumac Jan Kerekeš koji je na svom Facebook profilu objavio selfie s opisom: "Došao sam do kioska i tražio čokoladicu. Prodavačica je bilo nešto ljuta, rekla mi je "ETO TI SRPSKU BRE!!!" i gurnula mi čokoladicu bulju... ali nisam ništa platio, tako da...ok."

Podsjetimo, nije se samo u Hrvatskoj digla prašina oko spornih čokoladica, već je i zbog cijele ove prašine "zaprašinjalo" i preko granice pa su i srpski političari reagirali na postupak hrvatske predsjednice, na što smo opet dobili još jedan "show program" prepucavanja. A Kolinda je i dalje samo rekla da je problem što nisu hrvatske.

Uz sve probleme koje neminovno susrećemo svakodnevno kad razgovaramo sa svojim bližnjima i prijateljima i poznanicima o teškoj situaciji u kojoj se nalaze, u državi u kojoj se svake minute krše ljudska prava, u državi u kojoj se podižu spomenici s neprimjerenim porukama i simbolima, u kojoj su osvanuli degutantni bilbordi s propagandom kontroverzne Prolife inicijative, a malo je reći da se na morbidan način spotom "Želim živjeti" utječe na umove mladih djevojaka i žena, čokoladice su barem kreativnim umovima dale prostor da kažu što misle o vlasti, društvu i onim bitnim stvarima u životu...

 

Komentari