širom županije

Jasmin Stavros, Fontana blues festival, Craft beer fest - evo što vas sve očekuje ovog vikenda

Objavljeno: 29.07.2022. 09:40

Zadnja izmjena: 29.07.2022. 09:40

Popularno "Ljeto u Varaždinu" u punom je jeku, a osim zanimljivog raznovrsnog sadržaja ove manifestacije, ovog vikenda zabava je zagarantirana na više mjetsa širom naše županije.

U sklopu "Ljeta u Varaždinu" danas na Kapucinskog trgu pivoljupci mogu posjetiti Craft beer fest koji počinje u 19 sati, a na Trgu Miljenka Stančića PR Lady agencija organizira "Woman on stage, Idris". Sutra, 30. srpnja, u 10 sati ispred Gradske vijećnice počinje tematsko vođenje na temu "Razvoj obrtništva i cehovi", dok se u isto vrijeme na Trgu tradicijskih obrta održava prezentacija i radionica tradicijskog obrta. 

U sklopu Glazbene subote, na Korzu nastupa Patrik Zamuda na poznatoj Glazbenoj kamperici s početkom u 10 sati, dok u vremenu od 11 do 12 sati na balkonu palače Sermage nastupaju Miha Györek i Vedran Peharda. Ispred Gradske vijećnice u 11 sati održava se smjena straže Varaždinske građanske garde, nakon čega točno u podne slijedi pucanj iz topa ispred Starog grada.

U večernjim satima, od 19:30 sati također u sklopu Glazbene subote Glazbenom će kampericom atmosferu uljepšavati Hrvoje Šenjug i Oliver Potočnik. Od 19 sati na Kapucinskom trgu za posjetitelje se ponovno otvara Craft beer fest, nakon čega u 21 sat u sklopu Ljeta na Stančiću nastupa Kay Zrill, dok se u isto vrijeme na Kapucinskom trgu odvija Latino večer pod zvijezdama by D&B.

Na Kazališnom trgu kod HNK u 20 sati počinje Fontana blues festival, koji će se također u isto vrijeme održati i u subotu. Kazališni trg će tako u petak ugostiti Dražena Košćeca - Grizlija, Rory Blues Story i Caffe Society dok će u subotu nastupiti SoulBEAT, Cream too i Robet Johnson's Backbone.

Općina Sveti Ilija obilježava Dana Općine, a tim se povodom održavaju različiti glazbeni i kulturni programi. U sklopu toga, danas će u večernjim satima na igralištu iza društvenog doma u Beletincu publiku zabavljati Jasmin Stavros, a u subotu grupa Ljubavnici.

Također, na Otoku mladosti u Ludbregu ove će subote u sklpu Crazy Island Festivala za ljubitelje house i tech-house sounda nastupiti Dave Manali, Tom BUG, E-Base, Yakka, mlada Elena Mikac, Pintha InDaHouse i Jasmin Barbir.

Komentari