nova suradnja

Jeste li čuli novu pjesmu Mejaša i grupe Vigor? Poslušajte kako zvuči ''Suzana''...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.10.2019. 19:12

Zadnja izmjena: 22.10.2019. 19:12

Popularni zabavni bendovi Mejaši i Vigor zajedno su snimili pjesmu, a iza nje stoje provjereni 'hit -mejkeri' Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Valerija Đurđević

- Ne stajemo od posla, a zato i kod nas nema puno filozofije. Dobro se svi poznajemo, puno radimo skupa na terenu, a volimo se i družiti. Znamo točno što publika želi, zbog čega nas voli i kakve pjesme želi od nas čuti. Ljudi očekuju provjereni recept za zabave na kojima sviramo i zato toliko masovno i dolaze na naše koncerte. Ne smatramo se konkurencijom nego, naprotiv, prijateljima i dobrim kolegama - istaknuo je pjevač Vigora Mario Roth dodavši kako su nakon pjesme 'Marija', svoju novu miljenicu 'Suzanu' proslavili svi skupa jednom ljutom rakijom nakon dobro obavljenog posla.

 

Čim su Mejaši na društvenim mrežama otkrili ime nove pjesme, uslijedila su brojna pitanja obožavateljica kad će opjevati njihovo ime. Jer, za očekivati je da nakon 'Zorice' i 'Ane' nastave niz.

- Naša 'Zorica' nije uopće ljubomorna. Ne smeta joj što će i nas i publiku od sad u zoru buditi 'Suzana'. Jako je samosvjesna i mlađoj nasljednici želi da ima barem upola klikova od nje - našalio se Edo Drakulić pjevač benda Mejaši koji se, kao i grupa Vigor, mogu pohvaliti s više od deset milijuna YouTube pregleda na mnogim svojim pjesmama. A to su, kažu, koliko impresivne, toliko i obvezujuće brojke, prema publici.

 

Komentari