Ne propustite 

Kamion Djeda Mraza stiže u Varaždin

Objavljeno: 09.12.2023. 06:18

Zadnja izmjena: 09.12.2023. 08:43

Kamion Djeda Mraza, u sklopu svoje velike blagdanske turneje koju je započeo u Zagrebu i Osijeku, stiže i u Varaždin i to u utorak 12. prosinca, a djecu i posjetitelje će zabavljati od 18,30 sati ispred Lumini centra, na parkiralištu Zapad. 

Veliku turneju Kamiona Djeda Mraza organizira Poslovna grupa Auto Hrvatska. Kamion će biti pozornica zabavnoj, edukativnoj i interaktivnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom, a najmlađi će moći uživati i u Kraš slatkišima i balonima.

Predstave su besplatne, namijenjene djeci vrtićke dobi i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost, te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Varaždin je treća od 11 postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom i putu dugom 2.500 kilometara. 

Komentari