Nije jednostavno biti posebna

Kandidatkinje za Miss Varaždinske županije na castingu otkrile svoje čari i planove

Objavljeno: 03.04.2016. 18:28

Zadnja izmjena: 03.04.2016. 18:32

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Casting za izbor za Miss Varaždinske županije, kao dio izbora “Miss Hrvatske za Miss svijeta“, održan je danas u TTS-u. Prijavljene natjecateljice kojima je ovo možda prvi korak na trnovitom putu do uspjeha, pokazale su da nisu samo djevojke lijepa lica, već je riječ o sportašicama,  talentiranim i obrazovanim osobama...

Tijekom današnjeg castinga osjećala se dobra vibra u zraku, a kako nam je pojasnila Ratka Marković, organizatorica izbora Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske, finalistice očekuju brojna nova iskustva, fotografiranja, pripreme, učenje osnovama modeliranja i manekenstva.

Sve to dobro će im doći kako bi zasjale na finalnom izboru 23. travnja, koji slavi ljepotu, ali i osobnost.

Stoga su prijavljenim natjecateljicama organizatori izbora postavljali brojna pitanja kako bi doznali bave li se humanitarnim radom, volontiranjem te imaju li neki poseban talent s kojim se moraju predstaviti u završnici izbora za Miss Hrvatske.

Minimalistički našminkane

Do polufinala koje će biti održano od 1. do 6. lipnja, dovoljno vremena da izvježba svoj hod i kretnje imat će dvadesetogodišnja Endrina Vuradin iz Novog Marofa, koja je za eVaraždin izjavila kako se, uspije li na izboru, namjerava potpuno upustiti u svijet mode.

- Studentica sam ekonomike, dosad sam povremeno pozirala kolegici u slobodno vrijeme i nosila sam modnu reviju za fakultet  – kaže o svojim iskustvima Vuradin koja je baš poput drugih djevojaka stavila tek lagani make up.

Na castingu se predstavila  i 22- godišnja Lana Novak iz Trnovca koja, barem tako kaže, “ne razmišlja o budućnosti jer je fakultet na prvom mjestu“. Povjerila nam je da joj otac živi u Varaždinu kojem “kronično nedostaje mjesta za izlaske mladih“.

Za Iris Kralj ovo je prvo sudjelovanje na castingu za izbor za Miss Varaždinske županije.

- Nemam nikakvih iskustva u natjecanjima ljepote i nastojala sam u teretani raditi na kondiciji kako bih bila fit – istaknula je 19-godišnja Varaždinka kojoj smeta “pustoš koja noću vlada u baroknom gradu“.

“U svemu me podržava dečko“

Osamnaestogodišnja Iva Breški na casting je stigla iz mjesta Selnik kod Maruševca.

- Trenirala sam odbojku i vjerujem kako ću na izboru steći nova iskustva. Nakon što maturiram na Gimnaziji, namjeravam završiti Filozfski fakultet – rekla je Iva dodavši da je u svemu podržava i njen dečko.

S nepunih 20 godina, na castingu je sudjelovala i Madona Crlenjak iz Varaždina od koje doznajemo kako su, neovisno o završetku izbora za Miss, i njeni prioriteti vezani uz nastavak obrazovanja.

- Najviše me od svega me zanima hotelijerstvo i turizam – naglasila je Crlenjak.

Svoju rodnu Zbelavu na castingu je zastupala 22-godišnja Ines Kobal, studentica varaždinskog Geotehničkog fakulteta.

- Buduća sam inženjerka okoliša i ne želim prejudicirati svoje izglede na izboru za Miss Varaždinske županije – oprezna je Kobal.

Kakva je atmosfera bila na današnjem castingu pogledajte u galeriji fotografija:

Komentari