Koje filmove ćemo gledati u prvoj polovici 2011.

Objavljeno: 29.12.2010. 13:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Portal Filmski.net donosi popis filmova koje ćemo gledati u kinima u prvoj polovici 2011. godine.

'Hop' - Igrano-animirana komedija o nezaposlenom lijenčini Fredu koji nehotice ozlijedi Uskršnjeg zeca, te ga mora prihvatiti k sebi dok se ovaj ne oporavi.


'Obred' ('The Rite') - Nadnaravni triler o skeptičnom sjemeništarcu koji upoznaje nekonvencionalnog svećenika (Anthony Hopkins) koji ga uvodi u svijet egzorcizma.


'Broj Četiri' ('I Am Number Four') - Akcijski SF triler o skupini od devet izvanzemaljskih tinejdžera koji su uspjeli pobjeći od neprijatelja i asimilirati se na Zemlji, a onda glavni junak otkriva da ih i dalje progone. Trojica su već mrtva, a on je - Broj Četiri!


'Hall Pass' - Komedija braće Farrelly o najboljim prijateljima koji nakon dugog braka dobivaju od svojih žena dozvolu da tjedan dana rade sve što žele.


'Country Strong' - Glazbeni film o skladatelju countryja koji pokušava nanovo uzdignuti posrnulu pjevačku zvijezdu (Gwyneth Paltrow), a sve se zakomplicira kada jedne noći završe u krevetu.


'Crvenkapica' ('Red Riding Hood') - Selo napada zagonetni vukodlak, a Valerie (Amanda Seyfried) sumnja da je riječ o mladiću kojeg voli. Darkerska verzija bajke u režiji Catherine Hardwicke ('Sumrak').


'Voda za slonove' ('Water for Elephants') - Student veterine Jacob (Robert Pattinson) zapošljava se u cirkusu i zaljubljuje u Marlenu (Reese Witherspoon), ženu okrutnog dresera životinja Augusta (Christoph Waltz). Adaptacija povijesnog romana smještenog u doba Velike depresije.


'Thor' 3D - Akcijski film u režiji Kennetha Branagha, priča o Thoru - ratniku s drugog svijeta koji je prognan na Zemlju, ali mu je suđeno da postane heroj kada mračne sile napadnu planet.


'Fast Five' - Novi nastavak 'Brzih i žestokih', akcijski film s brzim autima u kojem se Vin Diesel i Paul Walker bore protiv federalnog agenta i korumpiranog biznismena koji ih želi mrtve.


'Restless' - Drama Gusa Van Santa o smrtno bolesnoj tinejdžerici koja se zaljubi u dječaka koji voli odlaziti na sprovode, a jednog dana njih dvoje susreću duha, japansku kamikazu iz Drugog svjetskog rata.


'Priest' 3D - Adaptacija stripa o svećeniku-ratniku koji krši crkvene zakone kad se udruži s mladim šerifom poluvampirom i svećenicom u namjeri da uhvate bandu odmetnutih vampira koji su oteli svećenikovu nećakinju.


'Pirati s Kariba: Nepoznate plime' 3D ('Pirates of the Caribbean On Stranger Tides') - Četvrti nastavak popularne sage, kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) u potrazi za Fontanom mladosti susreće ženu iz svoje prošlosti (Penelope Cruz) i strašnog kapetana Crnobradog (Ian McShane).


'Mamurluk 2' ('The Hangover - Part II') - U nastavku popularne komedije Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Bangkok na vjenčanje, a stvari opet ne idu po planu!


Filmski.net



Komentari