Krenula prodaja ulaznica za koncert Olivera i Harija

Objavljeno: 13.04.2012. 08:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Ulaznice za glazbenu poslasticu koja nas 5. svibnja očekuje u Areni Varaždin – koncert Olivera Dragojevića i Harija Rončevića – puštene su u prodaju.

Oliver Dragojević, najveća glazbena legenda ovih prostora i Hari Rončević, najautentičniji kantautor, nakon velikog uspjeha koji su postigli na koncertu za Valentinovo u Rijeci, gdje su do posljednjeg mjesta napunili dvoranu Mladost, s istim se žarom pripremaju dići na noge svoju publiku u Varaždinu.

Njihova publika ne poznaje granice, njih i njihove pjesme prihvaćaju svi. Kako ne uživati kad Oliver zapjeva "Lijepa bez duše", "U ljubav vjere nemam", "Moj lipi anđele" ili "Galeba", ili kad se Hari na svoj prepoznatljiv način obrati publici s pjesmama "Moje si more", "Di god da pođem" i "Sve dok dišem".

Interes za koncert u Areni Varaždin već sada je velik, a svoj su dolazak najavili njihovi obožavatelji iz cijele sjeverozapadne i središnje Hrvatske, pa i inozemstva.

Olivera i Harija može se slušati ponovo i ponovo.....i uvijek s istim žarom zajedno s njima otpjevati pjesme koje su već odavno postale pravi evergreeni.

I zato poruka svim njihovim poklonicima, požurite s kupnjom ulaznica! Arena je velika...a interes još veći.....

Ulaznice se po cijeni od 80 kuna za parter te 90 kuna za tribine mogu kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) te na sljedećim prodajnim mjestima:

 

Varaždin – trgovine Branka, Time out

Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof –Caffe bar Prestige

Ludbreg – Caffe bar Jura

Prelog – Pizzeria Rosa

Mursko Središće – Caffe bar Alaya

Palovec – Domino bar

Koprivnica – Šareni dućan

Komentari