Veliki plesni show Lord Of The Dance u srijedu u Varaždinu

Piše: promo

Objavljeno: 13.11.2011. 11:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Slavna irska plesna skupina Lord Of The Dance sa svojim najvećim plesnim show-om stiže u srijedu u Arenu Varaždin.

Lord Of The Dance je od 1996. godine - kada ga je glasoviti irski plesač i koreograf Michael Flatley postavio na scenu - postao najprodavaniji plesni show na svijetu.

- Plesači su gostovali u rasprodanim dvoranama u više od 60 zemalja svijeta na svim kontinentima a vidjelo ih je više od 100 milijuna ljudi i velika nam je čast što je i Varaždin napokon dobio priliku da ih ugosti u svojoj Areni - istaknuo je upravitelj Arene Varaždin, Neven Buljan iz Max Boegel Tehnobetona, koji je i organizator ovog spektakla, najavljujući na prijepodnevnoj konferenciji za novinare u Spa Golfer Hotelu u Toplicama Sveti Martin gostovanje irske plesne skupine

- Lord Of The Dance napokon dolazi u Arenu Varaždin. Kažem napokon, jer smo ih i prijašnjih godina pokušavali angažirati, međutim oni rezerviraju relativno malo nastupa u Hrvatskoj i tek ove godine su odlučili Varaždin staviti na svoju kartu gdje će nastupiti u sklopu svjetske turneje koja će zasigurno ponovno obarati sve rekorde – rekao je Buljan.

Nastup Lord Of The Dance-a, iako neće oboriti rekord po posjećenosti u varaždinskoj Areni, s obzirom da će broj mjesta u dvorani biti limitiran na 4800, definitivno će biti vrhunac ove sezone, rekao je Buljan dodavši da već sada – mjesec dana prije nastupa postoji veliki interes za ovaj spektakl te je već prodano 1600 ulaznica.

Takav interes publike za njihov nastup u Areni Varaždin ni ne čudi ako se samo pogledaju impresivne brojke koje se vežu uz Lord Of The Dance – njihov je show bio rasprodan 4 tjedna zaredom u londonskom Coliseumu, u Australiji je njihov nastup bio rasprodan u samo 10 dana, s prodanih 250 tisuća ulaznica, a uz to drže i rekord u čuvenoj londonskoj Wembley Areni s 21 rasprodanim nastupom, dan za danom.

A kad smo kod rekorda, treba istaknuti i da Michael Flatley, osnivač i koreograf spektakla, drži rekord u Guinessovoj knjizi rekorda kao osoba s najbržim nogama na svijetu - s 35 udaraca u sekundi.

- Moram napomenuti da će svi plesači biti ozvučeni, što znači da će zvuk stepa koji će se čuti biti direktan s pozornice. Stoga svakako preporučam građanima da dođu pogledati ovaj plesni spektakl, neće sigurno požaliti - rekao je Buljan.

Buljan se zahvalio svim sponzorima i pokroviteljima te generalnom pokrovitelju nastupa, Erste grupi s kojima Arena Varaždin surađuje već 4 godine, kao i Toplicama Sveti Martin, odnosno Hotelu Golfer u kojem će biti smještena cijela trupa Lord Of The Dance-a.

- Ovo je prvi put da ćemo naše goste, a radi se o 50-ak članova Lord Of The Dance-a smjestiti u Spa Golfer Hotelu u Toplicama Sveti Martin, jer smatramo da je to najbolji smještaj koji se nudi u regiji. A najbolji zaslužuju – najbolje - zaključio je Buljan.

- Iako možda nismo najbliža varijanta za smještaj, svojom ćemo kvalitetom opravdati i povjerenje i očekivanja i pobrinut ćemo se da našim gostima iz Lord Of The Dance-a ništa ne nedostaje - istaknula je Dina Mimić iz Odnosa s javnošću Toplica Sveti Martin.

- Mislim da je ovo početak jedne lijepe suradnje Arene Varaždin i Toplica Sveti Martin. Mi se trudimo oživjeti ovaj kraj u turističkom smislu, a ekipa iz Arene Varaždin se trudi ovaj kraj oživjeti u jednom sadržajnom i zabavnom smislu. Zbog toga smatram da bi ta dva branda trebala i dalje surađivati kako bi zajednički postigli još bolje rezultate - zaključila je Mimić.

Zašto je produkcija Michaela Flatleya – Lord Of The Dance već 15 godina plesni spektakl broj jedan u svijetu provjerite 16. studenoga u Areni Varaždin s početkom u 20 sati.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl koštaju 120 kuna za tribine, 130 kuna za teleskopske tribine te 150 kuna za parter. U prodaji su i VIP ulaznice, po cijeni od 200 kuna i to za prvih 6 redova na parteru.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Koncertni ured, Rock Art Caffe i Caffe Time out
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus i Mura Travel
PALOVEC – Domino bar

Komentari