'tie fly'

Luksuzne sportske jurilice uskoro ponovno dolaze u Varaždin, evo detalja

Objavljeno: 18.05.2023. 14:37

Zadnja izmjena: 18.05.2023. 14:46

Foto: Arhiva

TIE FLY, jedinstvena karavana sportskih luksuznih automobila, ponovo dolazi u Varaždinsku županiju, točnije, u varaždinski hotel Turist, gdje će zajedno sa svojim limenim ljubimcima omogućiti "izložbu" vozila ispred hotela od 8. do 9. lipnja.

Službenim defileom kroz grad Varaždin 8.6.2023. (cca 17 sati) najavit će svoj dolazak te predstaviti svoje automobilske perjanice karavanom u centru grada te se zaputiti na noćenje u hotel Turist. Radi se o jedinstvenoj turističkoj, gastronomskoj i lifestyle manifestaciji koja kroz petodnevno druženje i promociju skupocjenih automobila ujedno promovira turističke i gospodarske potencijale hrvatske njihovim elitnim članovima, svima redom iz vrha svjetskih gospodarskih, poduzetničkih i financijskih krugova.

Na događaju se očekuje sudionici sa preko 50 luksuznih sportskih vozila, a ljubitelji luksuznih automobila imati će priliku uživo vidjeti premijerno neka od vozila prestižne marke automobila Ferrari koji su direktno iz tvornice u talijanskom Maranellu pristigle na jedini izvorni hrvatski turistički projekt Tie Fly.

Svrha projekta je ponuditi novu vrstu aktivnog odmora visoko platežnoj klijenteli iz poslovnog svijeta te im omogućiti poslovno povezivanje i uspostavljanje kontakata unutar poslovnih krugova, a hotel Turist
pomno je odabran od strane organizatora za tu prigodu.

Komentari