Maratonski zabavljač ne miruje: Juraj Galina nastupa na MEF-u i snima spot za novi duet

Objavljeno: 11.11.2015. 12:22

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 14:27

Sve popularniji Juraj Galina, kako zbog svojih pjesama tako i zbog višesatnih, maratonskih nastupa pred publikom, u četvrtak će nastupiti na 13. Međimurskom festivalu zabavne glazbe, gdje će izvesti pjesmu „Samo nemoj biti kao ja“ za koju ga vežu posebne emocije.

Galina je pjesmu, o čemu smo već pisali, posvetio svom sinu, a onda zajedno s cijelom svojom obitelji snimio i video spot koji je do sada na YouTubeu pregledan više od 20 tisuća puta. To i ne čudi, budući da stihove potpisuje Bratislav Zlatanović, autor brojnih hitova Dražena Zečića.

Ipak, Galini je ovaj put bilo važnije nešto drugo – Naravno da mi je drago što je i ova moja pjesma doprla do slušatelja, zbog toga sam i krenuo tim putem u životu, međutim ovom pjesmom želio sam prije svega ostaviti uspomenu svojem sinu i svojoj obitelji bez kojeg ne bih mogao tako predano raditi na svojoj glazbenoj karijeri.

Da su se predanost i trud isplatili dokazuju sve brojnije glazbene uspješnice ovog zabavnog pjevača s karijerom radijskog voditelja. Pjesma „Vrata otključaj“ koju je snimio s grupom „Banana“ na YouTubeu ukupno broji više od 100 tisuća pregleda. "Uvijek bolje prođu drugi", pjesma je koja je do sada preslušana gotovo 70 tisuća puta.

Ako odeš ti, Svaku ti suzu ljubim, Na srce mi pokucaj također su neke od Galininih pjesama koje su osvojile publiku, a na MEF-u će u četvrtak nastupiti baš uoči izlaska svojeg novog singla – dueta „Ne vjeruj vinu“ kojeg je otpjevao s Igorom Delačem, bivšim pjevačem grupe „Prva liga“ koji je zakoračio u samostalnu karijeru, a ovih dana tandem koji je spojio Slavoniju i Zagorje snimit će i video spot.

- Ovih dana zaista imamo puno razloga za veselje. Osim dueta s Igorom Delačem čijem se izlasku beskrajno radujem, na Međimurskom festivalu nastupit ću uz bok vrhunskim imenima hrvatske glazbene scene i uz pratnju odličnog orkestra, a ne na nekakvu „matricu“. To je ujedno i jedna od brojnih drugih stvari koja MEF kao festival uzdiže na jednu višu razinu, tako da mi je nastupati stvarno čast – kaže Galina.

Festival će se održati u četvrtka, 12. studenoga, u sportskoj dvorani Termi Sveti Martin, a uz Galinu između ostalih nastupaju: Učiteljice, Vladimir Kalember & Srebrna krila, Alen Islamović, Amir Kazić – Leo, Jelena Žnidarić, Mia Elegović, Neda Parmać, Pamela Ramljak i drugi.

Komentari