Marsala boja za kosu najpopularnija ovog proljeća

Piše: eVz/zena.hr

Objavljeno: 14.04.2015. 15:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Ako želite ovog proljeća slijediti trendove boja za kosu, odvažite se isprobati nešto novo i drugačije. Sve boje za kosu poznate su i prihvatljive uvijek, a posebno ove sezone. Od blago smeđih nijansa s ombre efektom, marsala boje koja je najpopularnija boja 2015.-te godine do nijansa boje vina, pepeljastih i sivih tonova, piše zena.hr.

Babylight boja za kosu

Od nijansa prirodne smeđe boje do svijetlije smeđe + ombre efekt - ova boja vrlo je popularna ovog proljeća. Ovisno prema vašem obliku lica, napravite frizuru s laganim valovima ili skroz ravnu. Ombre pramenovi podignut će vašu kosu na jednu novu razinu, a korijen kose predočiti pravu kontrastnu boju.

Marsala - najpopularnija boja

Već smo pisali o marsali, najpopularnijoj boji za 2015. godinu. Ova crveno-smećkasta nijansa vrlo je zanimljiva i kao boja za kosu, a tonovi između ljubičaste i boje crvenog vina sve popularniji trend. Kompleterna boja sada je izuzetno svestrana i može izgledati odlično na svim tonovima kože. Svijetlijoj puti predlaže se dodati nijanse crveno-smeđe, a tamnijoj puti ljubičaste, to jest patliđan boje.

Merlot - bogata crvena boja

Ovo je savršena boja za uparivanje smeđe i crvene, a u kombinaciji stvorit će izuzetno predivnu bogatu crvenu boju, sličnu boji vina.

Rose-gold tonovi

Ovi prekrasni tonovi ružičasto bakrene boje mogu se postići na gotovo svim bojama kose.

Smeđa kosa s karamelom efektom

Vrlo klasično, ali bogata čokoladno smeđa boja s karamelom efektom dignut će svaku frizuru na novu razinu. Međutim, nemojte se bojati dodati svojoj klasičnoj smeđoj boji malo karamel tonova za sofisticiraniji izgled.

Tonovi bakrenih nijansa

Bakreni tonovi su savršen izbor boja sa zlatnim nijansama, a ove sezone su itekako popularni. Ova boja osvježit će vašu kosu, a frizuri pružiti sasvim novi izgled.

Siva ugljen boja

Trend za vrlo odvažne i one koji vole "tmurne" tonove boja. Radi se o nijansama svijetlije, bež sive, ali i one tamnije, ugljen sive boje.

Platinum pepeljasta boja

Boja s tonovima pepeljasto plave sve je popularnija. Do sada je ova boja odlikovana zlatnim nijansama, ali trenutno sve više naginje modernom i elegantnom stilu.

 

Komentari