Priredio koncert za pamćenje

Massimo razgalio vjernu varaždinsku publiku

Objavljeno: 21.05.2016. 23:01

Zadnja izmjena: 22.05.2016. 10:16

Foto: Fotoagencija Sjever

Nakon tri rasprodana Lisinska i rasprodane velike dvorane Gripe u Splitu, Massimo je večeras u varaždinskoj Areni priredio pravi spektakl visoke produkcijske razine.

Zajedno sa svojim bendom i u pratnji renomiranog ansambla klasične glazbe, Zagrebačkih solista, otpjevao je svoje najveće hitove i pjesme s novog albuma "Jedan dan ljubavi", tom prilikom rekavši: - Maštao sam da ću s njima jednog dana nastupati i mašta se ostvarila. Oni su zapravo rockeri – nemaju dirigenta i nisu robovi nota.

Massimov gost bio je i Porinom nagrađen saksofonist Igor Gerzina, koji je oduševio varaždinsku publiku, a Massimo ga je najavio kao jednog od najboljih saksofonista u Hrvatskoj. 

Sve je bilo začinjeno s pregršt emocija iz publike, koja je to pokazala sama otpjevavši pjesmu "Stranac u noći". Na bini je u trenutku koncerta bilo čak 23 ljudi. Za "Jedan dan ljubavi" bila mu je dovoljna samo gitara.

Za eVaraždin otkrio je da u Varaždin dolazi od 1982. godine: - Baš mi je ovaj grad pomogao u periodu kad mi je bilo teško i kad nigdje nisam mogao svirati. Tu je bilo nekih ljudi koji su mi pomogli da se ipak napravi neka svirka i da se prebrode teška razdoblja.

U velikoj fotogaleriji donosimo atmosferu s koncerta.

 

Komentari