u našem gradu od 1982.

Massimo intimno uoči koncerta u Areni: "Varaždin mi je pomogao u doba rata, kad mi je bilo najteže"

Objavljeno: 11.05.2016. 15:49

Zadnja izmjena: 11.05.2016. 15:57

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

 21.5. u Areni Varaždin, Massimo će održati svoj najveći koncert u ovom kraju. Massimo, bend i Zagrebački solisti u Varaždin stižu nakon  tri rasprodana koncerta u Lisinskom te rasprodane velike dvorane Gripe u Splitu.  

Koncert uključuje Zagrebačke soliste, a to je prvi put da Massimo radi u takvom aranžmanu. Na bini će u trenutku koncerta biti ukupno 23 ljudi. 

"Dolazim u Varaždin od '82. godine. i baš mi je ovaj grad pomogao u periodu kad mi je bilo teško i kad nigdje nisam mogao svirati. Tu je bilo nekih ljudi koji su mi pomogli da se ipak napravi neka svirka i da se prebrode teška razdoblja. Radi se o '94. godini. Nisam imao novi album, a teško je baviti se umjetnošću u doba rata." - otkrio nam je Massimo.

Iako mu je prva ljubav glazba, Massimo nam je priznao kako radi i na svojoj liniji odjeće, kao dizajner, a pronalazi se u svakoj vrsti umjetnosti.

"I meni samom, dok gledam tonsku probu i postavku bine, svjetala... Sve mi to izgleda kao san, a mi zvučimo apsolutno jako dobro." - tom rečenicom je Massimo pozvao na svoj nadolazeći koncert u Areni Varaždin.

Nakon tri rasprodana Lisinska i rasprodane velike dvorane Gripe u Splitu Massimo će u Areni Varaždin  izvesti svoje najveće hitove u novom ruhu, pjesme s novog albuma "1 dan ljubavi". U dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom očekuje se pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj.

 

 

 

Komentari