čestitke!

Maturanti 4. d razreda Medicinske škole Varaždin ponosni su vlasnici 'najodore'

Objavljeno: 22.05.2024. 15:45

Zadnja izmjena: 22.05.2024. 15:49

Tradicionalnim mimohodom maturanata započela je ovogodišnja "Maturantika". Kremenko - "Još malo, pa nestalo" proglašena je najodorom, a njeni vlasnici su učenici 4. d razreda Medicinske škole Varaždin.

Ni ove godine nije bilo lako izabrati najljepšu odoru, što je bio zadatak žirija kojeg su činili pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Varaždinske županije Renata Skoko, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki i policijska službenica PU varaždinske Tatjana Novak. Završetak njihova školovanja, kao i oproštaj maturanata od srednjoškolskih klupa pozdravio je i župan Anđelko Stričak. Za pobjednike izbora najodore je nagradu osigurala Varaždinska županija, a riječ je o izletu u adrenalinski park Vručina.

Za 1.775 učenika završnih razreda srednjih škola Maturantika se nastavlja sutra u Parku mladih gdje će se održati sportski dan, a Zaklada Sveti Mihael je pripremila vrijedne nagrade za najupornije i najizdržljivije maturante. U petak će točno u podne maturanti na Kapucinskom trgu zaplesati kvadrilju i poslati poruke mira. Za plesanje quadrille su ove godine prijavljena 454 maturanta.

Komentari