dobrotvorni koncert

Mejaši, Čarli, Zlatko Pejaković - evo što vas očekuje u sklopu programa 'Ostanite u Varaždinu'

Objavljeno: 13.03.2023. 09:40

Zadnja izmjena: 13.03.2023. 12:02

Zaklada solidarnosti Grada Varaždina već četvrtu godinu provodi program "Ostanite u Varaždinu" - program stipendiranja i financijske potpore učenicima i studentima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

U tu svrhu Zaklada solidarnosti u četvrtak 30. ožujka u 19 sati u HNK-u Varaždin,  priređuje dobrotvorni Koncert na kojem će nastupiti poznati, renomirani pjevači i bendovi varaždinske i hrvatske  zabavne glazbene scene: Mejaši, Dolores, Zlatko Pejaković, Čarli, VTO, Dario Mijatović& Čarobnjaci, Frane Pehar & Tarapana Bend i Davor Borno.

- Sadržajem i kvalitetom, dobrotvorni koncert će biti vrlo bogat za što su se pobrinuli navedeni izvođači  repertoarom poznatih nagrađivanih pjesama i hit melodija, tako da će se za stariju i mlađu publiku, za svačiji ukus naći ponešto - ističu organizatori.

Posebno iznenađenje  sprema glazbeni ansambl "Mejaši" koji će po prvi puta na ovom koncertu izvesti svoju najnoviju pjesmu "Tko to tamo pjeva", a očekuje se da će na hrvatskoj zabavnoj glazbenoj sceni postati hit. Cijena ulaznice za Koncert  iznosi 10 eura, a iste se mogu od ponedjeljka 13. ožujka kupiti u pretprodaji na blagajni HNK u Varaždinu, od ponedjeljka do petka od 10 do 12 i od 18 do 19:30 sati, subotom od 10 do 12 sati, te na sâm dan Koncerta sat vremena prije početka programa.

Komentari