poznati izvođači

Mladen Grdović, Luka Basi, Miach - evo što sve donosi ovogodišnji Lovrečevo festival 

Objavljeno: 05.07.2024. 08:26

Zadnja izmjena: 05.07.2024. 08:39

Foto: Arhiva

Lovrečevo festival u Varaždinskim Toplicama ove godine održava se od 9. do 11. kolovoza, a kako je već ranije objavljeno glavni izvođači u koncertnoj zoni bit će prvog dana Luka Basi, u subotu nastupa Mladen Grdović, a nedavno je potvrđen i nastup Klape Samoana.

Kako ističu organizatori, festival ove godine donosi mnogo noviteta i novih suradnji. P4 kao suorganizator donosi i mnogo programa za mlađe generacije. Organiziraju Dječji grad (mali park) za sve najmlađe svaki dan od 16 sati, chill zonu kao priliku za mlade glazbenike, Street urban zonu gdje će se održavati radionice grafiti i breakdance.

Uz spomenuto, bit će tu i Split'n Slide, točnije vodeni tobogan dužine 150 metara kao i Eko sajam gdje će OPG-ovi prodavati svoje proizvode. Kao još jedan veliki koncert u suorganizaciji s P4 u Atriju starog grada koji će biti zona upravo za mlade nastupit će popularna Miach, zatim 2 KITICE, održavat će se i karaoke i silent party. Organizatori poručuju kako će detaljniji raspored po danima biti objavljen uskoro.

Komentari