Mladi bandovi - prijavite se za ovogodišnji RockLive

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.01.2014. 20:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Na staroj i posjetiteljima poznatoj lokaciji Kampusa u Koprivnici četvrti RockLive priprema se u trodnevnom izdanju i to od 14. do 16. kolovoza 2014.

RockLive će ove godine također ponuditi kvalitetan i šarolik glazbeni program, niz zabavnih dnevnih sadržaja, D.J. pozornice, te razne zanimljivosti i nagradne igre za posjetitelje.

Ujedno, objavom datuma festivala pozivaju se svi mladi bendovi da pošalju svoju prijavu za nastup na festivalu i to na mail [email protected] s podacima (naziv benda, grad, link s kojeg se može poslušati glazba) zaključno do 1. svibnja ove godine.

Organizacijski tim RockLive Festivala od prijavljenih bendova izabrat će one koji će svoj nastup zabilježiti ove godine.

RockLive Festival na lokaciji stare vojarne u Koprivnici, današnjeg Kampusa, održat će se već četvrtu godinu u nizu, a njegovim pozornicama do sada su prošla iznimno jaka glazbena imena poput Kiril Džajkovski & MC Ghetto Priest, Let 3, Elemental, Gustafi, Brains, Pips,Chip&Videoclips, Postolar Tripper, Kawasaki 3P, Edo Maajka i mnogi drugi.

Komentari