Mystic band: ''Glazba je naša ljubav''

Piše: Daria Sakač

Objavljeno: 23.07.2013. 18:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Varaždinski Mystic band ne postoji dugo, no u vrlo kratko vrijeme stali su uz bok bendovima koji su na pozornici dugi niz godina.

Možda je jedan od razloga i činjenica koju ističe simpatična pjevačica benda, Ivana Mikić.

- Između nas nema konflikata, funkcioniramo kao mala obitelj na pozornici i ta energija se jednostavno prenosi na publiku. Ljudi vide da uživamo u ovome što radimo i da to radimo od srca -govori Ivana.

Kako kaže, sve je i krenulo od toga da se napravi nešto kvalitetno, a ljudima financijski prihvatljivo, jer su vremena teška i osjeti se da su bendovi i svirke uživo manje traženi.

- Nismo htjeli startati kao veliki bend, odlučili smo da to bude kvalitetan trio, kojem će cilj biti zabaviti ljude, tako da ako je to potrebno, nije nam teško ni plesati s publikom na stolu - uz osmijeh objašnjava pjevačica Mystica. Dečki u bendu školovani su glazbenici i iza njih je dugi niz godina bavljenja glazbom, dok je Ivana nakon završene osnovne glazbene škole, profesionalno krenula u nekom drugom smjeru.

Glazbom se ozbiljnije počela baviti tek nedavno, na nagovor kolege, no kako kaže, njen cijeli život obilježen je glazbom.
- Pjevam odkad znam za sebe, no nikad to nije bilo profesionalno. Ali glazba mi je u krvi, to je moja velika ljubav i pjevam od srca. To su i glazbeni geni, moj tata je svirao s Ivčićem, a ja sam ga uvijek u tome u stopu pratila po gažama - kaže Mikić.

Slažu se kako je danas teško zadovoljiti glazbeni ukus svih generacija, ali zasad im to odlično ide.

Preneseno iz Varaždinskog tjednika od 22. srpnja.

Komentari