Na Jailhouse festivalu otvorenom “Nogačem“, večeras slijedi koncert Vatre

Objavljeno: 08.08.2015. 12:18

Zadnja izmjena: 07.03.2016. 08:39

Foto: NUM

Prvi dan šestog izdanja lepoglavskog Jailhouse festivala  bio je ispunjen drugim izdanjem turnira u uličnom nogometu NUM Nogač 3-na-3 koji je održan u gradskom parku na košarkaškom igralištu...

Ekipe su pristigle iz svih dijelova sjeverozapadne Hrvatske , ali i susjedne Slovenije (Novi Marof, Krapina, Ptuj...). Atmosfera je bila i više nego dobra zahvaljujući velikom broju posjetitelja.

Utakmice su bile uzbudljive, a nije nedostajalo ni atraktivnih poteza. Prvo mjesto osvojila je ekipa Amigosi iz Lepoglave koji su u finalu pobijedili svoje sugrađane iz ekipe Mrga i dečki. Treće mjesto, ali isto tako važno, osvojila je ekipa Kabum iz Krapine.  Titulom najboljeg strijelca okitio se Dominik Božak iz pobjedničke ekipe s čak 11 postignutih golova.

Subota je rezervirana za biciklijadu „Po zagorskim bregima“ koju organizira USR  Lepoglava, te koncert „Vatre“.

Dobrodošli su svi oni koji vole brdski tip pedaliranja i koji se žele zabaviti uz druženje, dobru hranu i piće. Početak biciklijade je u 16 sati u gradskom parku, a ruta vožnje je dobro poznata Vilinska špica.  Sudjelovanje je besplatno, a kaciga obavezna.

Koncertni dio festivala otvorit će tri benda - „Tupatafko“ iz Pregrade i „Media Stres“ iz Čakovca, a na kraju, nastupit će ovogodišnji osvajači čak četiri Porina- grupa „Vatra“.

Koncert će biti održan u gradskom parku s početkom u 21sat, a prije samog početka koncerta „Vatre“ očekuje nas dodatno iznenađenje.

Komentari