od 1.6. do 13.8.

Najavljeno ovogodišnje Ljeto u Varaždinu, evo što sve očekuje posjetitelje

Objavljeno: 25.05.2023. 11:37

Zadnja izmjena: 25.05.2023. 17:30

Danas je održano predstavljanje manifestacije Ljeto u Varaždinu koje će se održati od 1. lipnja do 13. kolovoza, a povodom čega je najavljen bogat program.

Program su danas predstavili, uz ostale organizatore, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. Kako je najavila Toth, ove godine manifestacija će se održati na 20 lokacija u Varaždinu u organizaciji 25 organizatora i suorganizatora. 

- Posebno nas veseli to da smo uspjeli potaknuti da se iz godine u godinu javlja sve više organizatora i institucija koji svojim sadržajima žele sudjelovati u manifestaciji. Već smo krenuli s Glazbenim subotama i glazbenim balkonima te glazbenom kampericom. Sedam subota manifestacije smo obogatili i glazbom na orguljama, što je jedinstven događaj slušanja filmske glazbe. Imamo razne radionice, novost će biti plesne radionice na Habdelićevom trgu, a održavat će se i razne predstave - rekla je Toth, između ostalog.

'Većina programa besplatna'

Zamjenik Marković dodao je kako ovakvi programi pokreću grad te je pritom pozvao sugrađane da posjete manifestaciju.

- Meni je drago da možemo čuti koliko je programa pripremljeno i drago mi je da možemo pozvati Varaždinke i Varaždince da dođu u grad, razgledaju što se nudi te da podrže ove programe od kojih je većina besplatna. Nadam se da ćemo i dalje održavati ovakve manifestacije u što većem broju - zaključio je.

Cijeli program ovogodišnjeg Ljeta u Varaždinu pogledajte ovdje.

Komentari