Najglamurozniji varaždinski filmski festival: Dijelimo ulaznice za TFF!

Objavljeno: 13.09.2012. 13:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: TRASH

U petak počinje najglamurozniji filmski festival u Varaždinu - 7. Trash Film Festival. Kao i svake godine, festival će biti održan u multimedijalnom centru KULT u Aninoj ulici u Varaždinu. Festival će trajati dva dana, odnosno počinje u petak (14. rujan) i završava u subotu (15. rujan). Dnevne ulaznice po cijeni od 25 kuna (vrijede jedan dan) ili festivalske ulaznice po cijeni od 40 kuna (vrijede za dva dana) moći će se kupiti na ulazu.

U dva dana trajanja posjetitelji će moći vidjeti 25 odličnih filmova, zabavljati se na šest koncerata, odslušati jedno predavanje te se prerušiti u svog najdražeg akcijskog junaka.

Svečano otvorenje festivala bit će u petak 19 sati, no prvi filmovi počet će se prikazivati već od 16 sati.

Od 21 sat do ponoći posjetitelji će se pak moći zabavljati na koncertima Them Moose Rush, Fakin' Lajsne i AC/DC tribute benda Problem child.

U subotu festivalska događanja počinju već u 14.30 sati prikazivanjem prvog subotnjeg bloka filmova.

U 16.45 sati počinje pak predavanje dr.sc. Davora Horvatića, docenta na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, na temu „Atomske bombe ili stvarni Dr. Strangelove“.

U 20.15 sati počinje pak dodjela festivalskih nagrada, Zlatnih motorki, koje će dodijeliti stručni žiri u sastavu Irena Škorić, Ivan Goran Vitez i Stojan Matavulj, a jednu nagradu dodijelit će i publika.

Od 21 sat do ponoći posjetitelji će se moći zabavljati uz bendove tuXedo, Rammstein tribute bend Kein Engel i zvijezde festivala cOld snAp koji za 7. TFF pripremaju poseban, nikad prije viđen program.

Više informacija o festivalu možete pronaći na www.trash.hr te na službenim Facebook i Twitter profilima.

Službeni medijski pokrovitelji festivala, internet portal eVaraždin i Varaždinski tjednik, dodjeljuju čitateljima TRI FESTIVALSKE ULAZNICE!

Po 1 ulaznicu osvajaju:

>> Jelena Šamarija

>> Leo Kovačić

>> Dario Golub

Ulaznice vas čekaju na ulazu.

Komentari