desilo se nešto lijepo

!!! Najveća fotogalerija - Dino Merlin i treći put napunio Arenu Varaždin !!!

Objavljeno: 03.03.2018. 22:46

Zadnja izmjena: 05.03.2018. 13:01

Foto: Luka Šalamun/Dominik Sever

Dino Merlin večeras je po treći put napunio Arenu Varaždin do posljednjeg mjesta, a u našoj velikoj fotogaleriji pogledajte kako su ga dočekali ne samo Varaždinci i Međimurci, nego i obožavatelji iz čitave Hrvatske, ali i susjedne Slovenije te Austrije.

>>eTV: 120 nezaboravnih sekundi s koncerta Dine Merlina u Varaždinu

Merlinu je ovo bio već drugi koncert u Varaždinu u sklopu iste turneje „Hotel Nacional“, tijekom koje širom svijeta još uvijek promovira svoj 11. studijski album iz 2014. godine, a zaista je teško razlučiti koji je od posljednja dva koncerta izazvao veći interes domaće publike. "Divan je osjećaj biti ovdje sa vama već drugi put na istoj turneji", pozdravio je Merlin vjernu publiku i započeo koncert uspješnicom s posljednjeg albuma "Sve dok te bude imalo", nakon čega je, na iznenađenje publike, nanizao svoje hitove starijeg datuma: Laku noć moja mala barbiko, Kad čovjek voli ženu, Ne zovi me na grijeh, Umri prije smrti, Sve je laž...

>>eTV: Dinu Merlina uoči koncerta ugostio Čehok - evo ekskluzivnog razgovora!

- Danas kad sam prolazio gradom svi su bili užurbani i to me podsjetilo na Švedsku. Na jednu šetnicu gdje je stajala žena sa psima gledajući na sat, no kada je ugledala nas koji smo trebali proći - pomaknula se u stranu i sve nas vrlo srdačno pozdravila. Danas u svijetu ima hiljadu mogućnosti za obrazovanje, međutim vrlo malo je ljudi koji su naučili pristojnost, a upravo to sam povezao s Varaždinom. Možda je to staromodno, ali to je ljudska ultima - rekao je u svom prepoznatljivom stilu Merlin i još jednom dokazao kako je njegov život sada "Švicarska" i kako na vrhu uvijek ima mjesta ako se krene sa - dna!

Komentari