ne propustite

Najveći hitovi ABBE uskoro po prvi puta dolaze u Varaždin

Objavljeno: 14.11.2022. 10:07

Zadnja izmjena: 14.11.2022. 10:07

Nakon zagrebačkog koncerta koji se rasprodao u samo nekoliko dana, ABBA Real Tributekreće na mini hrvatsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Arenu u Varaždinu.

Najveći hitovi ABBE u izvedbi simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušat ćemo 28. siječnja 2023. po prvi puta u Varaždinu. Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijest ABBE. Nastupom uživo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama.

Inače, rasprodani koncert u Zagrebu privukao je sve generacije, od mladih, koji su putem društevnih mreža upoznati sa stvaralaštvom ovog legendarnog benda, do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU. U dvosatnom koncertu u Zagrebu prošli su kroz najveće ABBA hitove i tako, zajedno s euforičnom publikom, odali počast jednom od najvećih bendova na svijetu. 

Komentari