Nakon Barcelone i Pariza, Woody Allen u novom filmu otkriva - Rim

Objavljeno: 09.04.2012. 11:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: YouTube

Nova komedija Woodyja Allena nudi stari Rim, mladu Ellen Page, iskusnog glumca Woodyja Allena i putenu Penelope Cruz u crvenom minjaku, piše filmski.net

Izišao je trailer za novu komediju Woodyja Allena 'To Rome With Love'. Nakon New Yorka, Londona, Barcelone i Pariza, Woody je očito pronašao još jedan grad koji ga nadahnjuje, a zlobnici će reći da je presudno i to što ga u zadnje vrijeme sve više financiraju europski koproducenti.

Film je klasična Allenova romatična komedija s vrckavim dijalozima, a u njoj opet nastupaju i američki i europski glumci. Tako će gledatelji moći vidjeti Jessea Eisenberga, Ellen Page i Aleca Baldwina kojima asistiraju legendarni komičar Roberto Benigni u ulozi čovjeka kojeg proganjaju paparazzi te Penelope Cruz u ulozi prostitutke u crvenoj minici.

Zanimljivo je i to da se, nakon punih 6 godina, Woody ponovno pojavljuje u vlastitom filmu. Talijanska premijera filma zakazana je već za 2 tjedna, a u ostalim zemljama film će početi igrati tek u lipnju ili kasnije.

Komentari