Nakon filmova i predavanja, u kinu Galerija slijede pripreme za VAFI

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.03.2013. 08:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Kino Galerija ovog vikenda nudi raznolike filmove, a do kraja mjeseca ponudit će i predavanje u suradnji s Obiteljskim centrom Varaždinske županije i Udrugom V.U.K.

U subotu, 23. ožujka program počinje već u 11 sati japanskim animiranim filmom "Dragon Ball: The path to the power", a nastavlja se u 16 sati animiranim hitom "Madagascar 3".

U 19 sati na rasporedu je treći film iz ciklusa Dani frankofonije – "Iluzionist".

Dragon Ball serija filmova nastavit će se u nedjelju, 24. ožujka u 15 sati, kada će se prikazati "Dragon Ball Z: The return of cooler". U 18 sati na rasporedu je film "Persepolis" iz ciklusa Žene u muslimanskom svijetu.

Prvo ovogodišnje tromjesečje u kinu Galerija završava predavanjem o mistifikaciji ljubavi koje će u utorak, 26. ožujka u 18 sati održati Dubravko Šokčević, ravnatelj Obiteljskog centra Varaždinske županije.

Predavanje je napravljeno u suradnji s Obiteljskim centrom Varaždinske županije i udrugom V. U. K., a ono je ujedno i najava za novu grupu za trening "Reformuliranje ljubavi" u organizaciji Obiteljskog centra Varaždinske županije, koji je u planu za drugu polovicu travnja. 

Nakon predavanja na rasporedu je film "Pričaj mi o ljubavi", posljednji film ciklusa Dana frankofonije, koji je na rasporedu u utorak, 26. ožujka u 19:30 sati. Ulaznica za ovaj film je 10 kuna, a ako posjetite neki drugi film navedenog ciklusa, na ovaj posljednji možete ući besplatno uz predočenje te ulaznice.

U travnju kino odlazi na lagani "face lifting", a sve kako bi bilo još ljepše i funkcionalnije te, naravno, spremno za novi početak i četvrti festival VAFI koji će se održati od 25. do 28. travnja.

Komentari