scena rogoz

Ne propustite današnji koncert varaždinskog benda 'beverly brooks'

Objavljeno: 17.04.2024. 10:19

Zadnja izmjena: 17.04.2024. 10:23

Foto: Facebook

Varaždinski bend beverly brooks danas će na Sceni Rogoz održati koncert kojim će ujedno i promovirati svoj album. Cijena ulaznice jest pet eura, a mogu se kupiti na ulazu prije samog koncerta koji počinje u 21:00h.

Beverly brooks je alt-rock bend iz Varaždina koji su 2016.godine osnovali pjevačica Žarka Krpan i gitarist Jura Geci, spojeni ljubavlju spram mnogim glazbenim žanrovima i utjecajima.

Bendu se ubrzo pridružuju basist Gašper Gantar i bubnjar/producent Danijel Ivanković te zajedno snimaju prvi album. Nakon vlastitog izdavanja debitantskog albuma 'Morning',2019.godine, nastupa korona te bend nastavlja sa radom kao duo, čekajući bolje dane za svirke i promociju albuma. Bendu se narednih godina pridružuju Vjekoslav Geček na basu te Emir Čovran na bubnjevima, i zajedno snimaju drugi album pod imenom 'Albumex', koji izlazi 15.3.2024. za Dancing Bear. Krajem 2023. bendu se pridružuje bubnjar Nikola Mikulić i okupljena ekipa kreće u live promocije albuma te radi na novom materijalu za treći album.

Komentari