drugi autorski singl

Neven Stipčić predstavlja video za singl ''Osjećaš li''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.08.2017. 16:47

Zadnja izmjena: 08.08.2017. 16:51

Mladi i talentirani pop funk glazbenik i vokalist Neven Stipčić predstavlja videospot za svoj aktualni, drugi po redu autorski singl „Osjećaš li “.

Video je snimljen u dvorani Domoljub Koprivnica, a scenarij glazbenog spota napisao je svestrani umjetnik i glazbenik Ivan Grobenski, inače poznat po svom angažmanu u bendu Moskau. Grobenski na video spotu za „Osjećaš li“ zajedno s Tomislavom Horvatinovićem potpisuje i režiju.

Uz Nevena u glazbenom spotu pojavljuju se mladi glumci koprivničkog Ludens teatra, Nives Krmpotić i Fran Đurašin. 

„Osjećaš li priča o ljudskoj potrebi da uvijek kraj sebe imamo osobu koja će nam biti oslonac, koja će nam uvijek biti blizu i pomoći da uspijemo kada drukčije gledamo na stvari. Tekst u trenucima djeluje mistično i odražava nezadovoljstvo trenutnim stanjem instantnosti umjetnosti i glazbe kao takve – i upravo zbog toga nisam htio snimiti klasični, isklišejizirani spot.- rekao je Neven

Pjesma „Osjećaš li“ nasljeđuje Nevenov zamijećeni autorski -debi „Samo ti“, s kojim se predstavio kao talentirani pop - funk glazbenik, autor i vokalist mlađe generacije, a upravo je s tim singlom započeo i svoju suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska.

 

Komentari