sve se može

Fotogalerija - Nina Begičević Ređep, najmlađa dekanica i sretna mama

Piše: eMagazin

Objavljeno: 19.02.2021. 18:49

Zadnja izmjena: 19.02.2021. 19:23

Foto: Facebook / Arhiva

Nina Begičević Ređep prva je žena i dosada najmlađa osoba na čelu jedne od najjačih visokoobrazovnih institucija u Hrvatskoj – popularnog varaždinskog FOI-ja.

Na čelo ustanove Begičević-Ređep izabrana je u travnju 2019., u trenutku digitalne transformacije gospodarstva i društva, kada potražnja za informatičkim kadrovima ne može biti veća...

No, Nina Begičević Ređep nije samo najmlađa dekanica, nego i mama koja se danas na Facebooku pohvalila fotografijom sa svojom kćeri (dok je bila beba), te zaradila mnoštvo komentara i lajkova svojih pratitelja. O aspektu majčinstva i akademske karijere Begičević Ređep svojevremeno je govorila i u intervjuu za eVaraždin:

— Može se, ali uz mnoga odricanja, dobru organizaciju, kao i veliku podršku obitelji. Uz puno rada i truda koje sam ulagala tijekom svoje karijere, važno je odrediti si prioritete i svoje resurse usmjeravati u njihovo postizanje.  Osoba sam koja voli raditi, no volim i uživati u životu. Naravno, uz sve obveze koje imam, tih trenutaka je sve manje, ali uspijem ih nekako uplanirati u raspored. Ono što mi je uvijek najveći prioritet i nema nikakvu konkurenciju to je moja kćer Ena, rekla je.

Komentari