Novi izvođači na Špancirfest Arena pozornici

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 14.08.2013. 19:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Špancirfest Arena pozornica se u četvrtak i nedjelju pretvara u After pozornicu gdje nakon izvrsnih koncerta u gradu, posjetitelje očekuje glazbena zabava uz Diskobajagi, CFSN i Dance Hard & Rock.

U četvrtak, 29. kolovoza, na Arena pozornicu u Varaždin dolaze VJ/DJ dvojac Diskobajagi, ujedno i članovi Dubioza Kolektiva: DJ Branski (Bruno Jakubović) i VJ Vedran (Vedran Mujagić).

Obzirom da u nedelju 25. kolovoza, na Starom Gradu nastupaju afro-elektro atrakcija Buraka Som Sistema i rock legende Triggerfingers, na Arena pozornici kraj Drave sprema se specijalni ''Buraka after'' koji će dodatno začiniti i gosti iznenađenja. Glazbeni specijalitet te će večeri servirati CFSN DJ’s koje predstavlja Phillipe. Ove godine CFSN su proslavili svoj rođendan, a sada će se pobrinuti da i Varaždin doživi pozitivnu energiju koju šire.

U nedjelju, 1. rujna, zatvara se jubilarni 15. Špancirfest uz koncert grupe S.A.R.S., Majke i Letu Štuke na pozornici Stari grad. Posljednji after party na Arena pozornici nosit će naslov DANCE HARD & Rock by DJ Kneža, što je doista idealna kombinacija trasha, dancea i rocka za kraj ovogodišnjeg Špancira.

Na ovom šarolikom partyju posjetitelji će imati priliku čuti najpoznatiju i najbolju dance i rock muziku za što će se pobrinuti DJ Kneža - vrsni glazbeni znalac koji vješto žonglira različitim stilovima glazbe, a koji je ujedno i voditelj kultnog Dance Hard (90's party) u zagrebačkom klubu Željezničar te DJ u mnogim klubovima.

Ulaznice za oba nedjeljna Arena aftera bit će dostupne po cijeni od 20 kn, dok je upad za nastup Diskobajagi 30 kn. Dostupan je i ograničen broj festivalskih ulaznica za svih 10 dana po posebnoj cijeni od samo 150kn na Entrio i Eventim prodajnim lokacijama i online.

Komentari