Objavljene nominacije za najgore filmove 2010.

Objavljeno: 24.01.2011. 20:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Za popularne Zlatne maline konkuriraju 'Posljednji Airbender' i 'Pomrčina', a glumačku nagradu mogla bi konačno dobiti i Jessica Alba, piše portal Filmski.net

Objavljene su nominacije za nagrade najgorim filmovima'Razzies', a Zlatne maline se najviše smiješe 'Posljednjem Airbenderu', te vampirskim filmovima: 'Sumrak sagi: Pomrčini' i parodiji na 'Sumrak' zvanoj 'Vampires suck'. 'Pomrčina' je dobila 9 nominacija, uključujući i one za najgori film, redatelja, scenarista, glumački ansambl, glumicu (Kristen Stewart) i najgoreg glumca – s tim da u toj kategoriji imamo Taylora Lautnera i Roberta Pattinsona u dvostrukim nominacijama.

Višestruke nominacije su i inače specijalnost Malina – Jessica Alba je nominirana za čak 4 filma, Ashton Kutcher i Jennifer Aniston za 2, a sve 4 junakinje 'Seksa i grada 2' dobile su zajedničku nominaciju za najlošiju glumicu. 'Pomrčini' je najveći suparnik 'Posljednji Airbender' koji također ima 9 nominacija, uključujući i onu u novoj kategoriji za 'najgoru zlorabu 3D-a'.

Od zabavnijih nominacija treba spomenuti da su u kategoriji najgoreg para nominirani 'faca Josha Brolina i naglasak Megan Fox' u 'Jonahu Hexu'. Skupina od 600 glasača odredit će dobitnike Zlatnih malina u subotu, 26. veljače, dan prije dodjele Oscara. Popis svih nominiranih potražite na službenoj stranici ovih antinagrada ovdje.


Filmski.net

Komentari