Ulaznice za subotnji koncert Olivera i Harija osvajaju..

Objavljeno: 03.05.2012. 09:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Samo dva dana preostala su do velikog koncerta nenadmašne mediteranske zvijezde Olivera Dragojevića i kultnog splitskog kantautora Harija Rončevića. Koncert će se održati u subotu u Areni Varaždin, a ulaznica za koncert još ima. Zahvaljujući organizatorima koncerta osigurali smo vam 2*1 ulaznicu za ovaj mediteranski spektakl.

Kako navode obojica pjevača, osjećaju priličan respekt prema varaždinskoj i međimurskoj publici te se stoga maksimalno pripremaju za ovaj koncert, da naprave odličan ugođaj -->> Oliver: Pismom u Varaždin ljudima donit malo odmora i ljeta

Poklanjamo 2*1 ulaznicu za subotnji koncert

Po 1 ulaznicu za koncert Olivera i Harija osvajaju:

>> Domagoj Kovačić

>> Vesna Petrlić

Ulaznice podižete uoči početka koncerta, na ulazu u dvoranu, kod press deska.

Ulaznice za tribinu plus mogu se kupiti u sustavu Eventima te u trgovinama Branka i Time out-u u Varaždinu te u Caffe baru Arcus i na Radiju 1 u Čakovcu.

Ulaznice za VIP tribinu mogu se kupiti u sustavu Eventima. U sustavu Eventima mogu se kupiti i ulaznice za tribinu po cijeni od 90 kuna te parter po cijeni od 80 kuna.

Popis prodajnih mjesta je sljedeći:  
Varaždin – trgovine Branka i Time out
Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof –Caffe bar Prestige
Ludbreg – Caffe bar Jura
Prelog – Pizzeria Rosa
Mursko Središće – Caffe bar Alaya
Palovec – Domino bar

Svi koji se još možda dvoje oko dolaska na koncert, neka pogledaju kako je izgledao nastup dvojice autora u Rijeci, prije nekoliko mjeseci.

Komentari