cjelotjedno slavlje

Uz 30% popusta na sve, Boutique Optika Erjavec slavi 5. rođendan u Varaždinu

Objavljeno: 23.10.2021. 08:47

Zadnja izmjena: 23.10.2021. 08:47

Poslovnica Boutique Optike Erjavec u Varaždinu krajem ovog mjeseca, točnije 31. listopada, slavi svoj peti rođendan.

Boutique Optika Erjavec tim će povodom u zadnjem tjednu ovog mjeseca, od 25. do 31. listopada, organizirati veliko slavlje u varaždinskoj poslovnici. Tog će se tjedna svaki gost koji navrati u poslovnicu u ulici Augusta Šenoe počastiti pićem, a imat će i 30 posto popusta na naočale iz cjelokupnog asortimana kojeg povodom rođendana daruje Boutique Optika Erjavec.

Interijer poslovnice u Varaždinu dizajnirao je poznati arhitekt i dizajner Martin Pohl, a poslovnica je svoja vrata otvorila 31. listopada 2016. godine. Varaždin se na taj način upisao na svjetsku kartu luksuza jer tek nekoliko prodajnih mjesta u svijetu na svojim policama drži kvalitetno ručno izrađene brendove naočala u ograničenim količinama poput Boutique Optike Erjavec. U poslovnici radi posebno educirano osoblje koje klijentima pomaže odabrati odgovarajući oblik naočala za svaku priliku.

Od 1985. godine

Boutique Optika Erjavec svoju je avanturu započela još davne 1985. godine, otvorivši svoju prvu poslovnicu u Ivanić Gradu, nakon čega je uslijedilo otvaranje vrata poslovnice u Čazmi, zatim Kutini, Zagrebu (Ozaljska i Jurišićeva), a potom i u Varaždinu. Danas Boutique Optika Erjavec broji ukupno šest poslovnica u pet hrvatskih gradova.

Komentari