Otvoren 8. Trash film festival, danas dodjela "Zlatnih motorki"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.09.2013. 12:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

"Godina je 2300. i neka, a ostarjeli članovi Udruge Trash prisjećaju se zabavnog festivala koji su davno organizirali. No, tog festivala više nema jer je poludjeli bivši predsjednik udruge ukrao festivalske nagrade i instalirao ih u trashere koje je oteo.

Jedino rješenje za taj problem je Bob1000, polu čovjek-polu robot, koji se mora suočiti s poludjelim bivšim predsjednikom i njegovim motoričarima. Hoće li uspjeti, doznat ćemo večeras u 20 sati u Kinu Galerija u Varaždinu na dodjeli zlatnih motorki!"

Nešto više fantastičnu i nešto manje znanstvenu priču koja se krije iza 8. Trash film festivala koji je u petak počeo u Varaždinu doznali smo tijekom svečanog otvaranja festivala u Kinu Galerija.

Članovi udruge Trash i ove su se godine pobrinuli da Trash film festival bude otvoren uz veliki prasak. Čast da otvori festival pripala je Konjaniku iz Sovskog Dola, glavnom protagonistu odličnog trash filma slavonskog filmaša Hrvoja Muževića, koji je u Varaždin ipak stigao - bez konja.

Nakon svečanog otvorenja uslijedio je i koncertni program koji je održan na Kapucinskom trgu u Varaždinu gdje su u petak navečer nastupili varaždinski bendovi Bangin' Chimps, MPB i Jam Ritual.

Osmi Trash film festival nastavlja se danas projekcijama niskobudžetnih filmova amaterskih filmaša iz cijelog svijeta, a u 20 sati u Kinu Galerija stručni će žiri najboljim filmovima u četiri kategorije (borilački, akcijski, horror i SF) dodijeliti "Zlatne motorke" dok će jednu festivalsku nagradu dobiti i najbolji film po izboru publike.

Veliko finale festivala bit će održano na Kapucinskom trgu u večernjim satima gdje će nastupiti kućni bend festivala The Fakin' Lajsne i ovogodišnje zvijezde festivala, Red Hot Chili Peppers world tribute band iz Brazila.

Više informacija o Trash film festivalu možete doznati na www.trash.hr ili na Facebook stranicama Trash film festivala.

Komentari