ne propustite!

Ova velika imena regionalne glazbene scene stižu u varaždinsku Arenu u narednom razdoblju

Također, nakon šest godina Davis Cup ponovno stiže u Varaždin pa će tako naša reprezentacija još jednom nastupiti u gradskoj sportskoj dvorani, ovog puta uz suparnike iz Belgije...
Objavljeno: 01.02.2024. 08:27

Zadnja izmjena: 01.02.2024. 12:24

Arena Varaždin, sudeći prema najavama, centar je dobre zabave i koncerata velikih glazbenih imena, a trenutno su najavljeni koncerti tri velika imena regionalne glazbene scene.

Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, najavio je svoj koncert povodom Dana žena 8. ožujka, a rasprodavši ovaj termin u svega pet dana, dodao je još jedan - dan kasnije, 9. ožujka. Nakon Čolića, svoj je dolazak u Varaždin najavio i Halid Bešlić, i to 31. ožujka. Ovog popularnog sevdah pjevača i grad Varaždin spaja neraskidiva veza, a tome u prilog ide i činjenica da će Halid svoj koncert ponovno održati u Areni Varaždin nakon samo dvije godine koliko je prošlo od posljednjeg nastupa. 

Isto tako, u varaždinsku Arenu 13. travnja stiže i Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski, a uskoro će biti najavljeni i gosti. Najavivši koncert, Urban je istaknuo kako svi koji kupe ulaznicu mogu očekivati nenadmašne izvedbe nekih od njegovih najvećih hitova poput "Mjesto za mene", "Iskra", "Astronaut", "Priđi mi bliže", "Moja voda", "Mala truba" i mnogih drugih. 

Također, nakon šest godina Davis Cup ponovno stiže u Varaždin pa će tako naša reprezentacija još jednom nastupiti u gradskoj sportskoj dvorani, ovog puta uz suparnike iz Belgije. Radi se o okršaju tzv. Qualifier faze, a pobjednik će izboriti plasman na jedan od četiri turnira prvog kruga završnice, koji je na rasporedu u rujnu. Do ovog su teniskog spektakla preostala još samo dva dana.

Komentari