Ovaj vikend Varaždin živi studentskim životom

Objavljeno: 23.10.2015. 10:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Ilustracija

Dan po dan i evo ga, stigao je dugoočekivani petak, a vaš omiljeni portal već vam tradicionalno, na jednom mjestu donosi sva aktualna događanja u vikendu pred nama. Analizom ponude moramo zaključiti kako je, iznenađujuće, pravi dan za partijanje upravo danas, tako da, nakon posla, skupite snage, opustite se na jednom od partija koje vam donosimo i u dobrom raspoloženju zaplovite u vikend.

Studenti glavni partijaneri ovog vikenda
Kao što naslov članka govori, ovaj vikend studenti dolaze na svoje. Dok se neki još uvijek oporavljaju od prošle studentske zabave, Geotehnički fakultet Varaždin održava studentsku scenu živom i već danas, 23 listopada u Barflyu organizira veliki party domaćih hitova. Ako nekome domaća glazba ne odgovara, to nije razlog za ostanak kod kuće već treba samo „skoknuti“ preko ceste, do Elephanta, također na studentski party sa party i dance glazbom. Pozvani su svi studenti, kao i oni koji se tako osjećaju. Ako pak petak želite provesti u mirnoj atmosferi, navratite do Stadium bowling centra u Luminiju gdje uz koju rundu kuglanja možete uživati u nastupu sve poznatijeg tamburaškog sastava Lajk. Dečki su danas na domaćem terenu stoga zasigurno neće iznevjeriti publiku.

Od tambura do rocka
Dobra zabava u Barflyu nastavlja se u subotu kada sviraju dečki iz tamburaškog sastava Mjesečina, a koji su već u nekoliko navrata dokazali svoju kvalitetu. U Madnessu se nastavlja sezona „tematskih“ zabava pa ovaj vikend možete odabrati između recesijskog partija sa jako niskim cijenama pića ili u subotu otići na reunion ekipe koja je nekad partijala u poznatoj Aqui. U Rock Artu vas očekuje veliki jesenski party uz Dee Jay Žaca, dok Smash organizira Uskrs u listopadu. Dobro ste čuli, izvadite svoja zečje uši, obojite pisanice i spremni ste za zabavu. Da se varaždinski rockeri ne bi osjećali zanemareno, brine poznata ivanečka kuća rocka – Baza Dvojka koja ovog petka ugošćuje bend Contra ritam koji će prirediti još jednu nezaboravnu noć countrya i rocka.

Požurite po svoje ulaznice
Što se ponude filmova tiče, cijeli Cinestar vikend u znaku je pretprodaje svjetskih premijera stoga požurite i već danas osigurajte svoje karte za najnoviji nastavak serijala poznatog agenta 007 koji u kina dolazi 5. studenog. Usput možete kupiti ulaznice i za nadolazeći spektakl Ratovi zvijezda, film koji u Cinestaru obara apsolutno sve rekorde i za koji je od ponedjeljka do danas prodano više od 3000 ulaznica. Ukoliko želite uživati u najnovijim pustolovinama poznate ekipe u kojoj se nalazi i planetarno popularni Harrison Ford, nabavite svoje ulaznice što prije. Od filmova koji se prikazuju ovaj vikend preporučamo dokumentarac o prerano preminuloj britanskoj zvijezdi Amy Winehouse ili pak dobru komediju Bradleya Coopera u filmu Paklena kuhinja.

Odmor pa kazalište
Ljubitelji kazališnih predstava ovaj vikend mogu iskoristiti za odmaranje ili za boravak u prirodi (ako vremenski uvjeti to dopuste), a svoje kazališne ukuse mogu zadovoljiti već početkom idućeg tjedna kada se prikazuje predstava „Svoga tela gospodar“. Uz to, valja spomenuti i prikazivanje predstave „Malo Blago“ 29. listopada pa ne sumnjamo kako će i ovdje naći ponešto za svakog.

That's all folks. Ovo su uglavnom sva aktualna događanja ovaj vikend, a ako smo nešto i propustili slobodno nam javite ili nas izvijestite o atmosferi na jednom od partija. Mi se nadamo kako smo vam barem djelomice pomogli u odabiru i dok zajednički brojimo minute do završetka još jednog radnog tjedna, želimo vam ugodan vikend i dobru zabavu.

Komentari