ne propustite

Ovo je najsimpatičniji par na ovogodišnjim Danima vjenčanja u Varaždinu

Ovog prosinca, varaždinska Arena postaje epicentar ljubavi, glamura i inspiracije za buduće mladence. Sajam, otvoren u subotu u 12:00 sati, nudi priliku da pronađete sve što vam je potrebno za vjenčanje iz snova na jednom mjestu...
Objavljeno: 01.12.2023. 09:20

Zadnja izmjena: 01.12.2023. 09:20

Foto: Facebook (Dani vjenčanja u Varaždinu)

Ovog vikenda u Areni Varaždin održavaju se 12. po redu Dani vjenčanja u Varaždinu, a tim je povodom na službenim Facebook stranicama organizatora održan izbor za najsimpatičniji par.

Pobjednici ovogodišnjeg izbora su, prema najvećem broju "lajkova" na Facebook objavi, Katarina Vrban i Ivan Kolak. Proglašenje će biti u nedjelju, 3. prosinca 2023. u 14 sati na 12. Danima vjenčanja u Varaždinu u Areni. 

- Sve ostale parove koji su sudjelovali u Izboru za Najsimpatičniji par pozivamo da dođu na 12. Dane vjenčanja u Varaždinu, u nedjelju najkasnije do 13:30 sati, te da se kod pozornice jave organizatoru (Ireni Lacić). Na sajamskoj priredbi stručni žiri odabrati će između parova Još dva najsimpatičnija para, koje također očekuje posebno iznenađenje. Svakako dođite i iskoristite pogodnosti koje vam nude naši izlagači - pozivaju organizatori.

Program 12. Dana vjenčanja

Ovog prosinca, varaždinska Arena postaje epicentar ljubavi, glamura i inspiracije za buduće mladence. Sajam, otvoren u subotu u 12:00 sati, nudi priliku da pronađete sve što vam je potrebno za vjenčanje iz snova na jednom mjestu. Ekskluzivni program obuhvaća bogat zabavno glazbeni doživljaj, uključujući nastupe izvođača poput Valentine Geci Koren, TS Špancir, Kaliope i mnogih drugih. Subotnje predstavljanje izlagača, modne revije i proglašenje Najsimpatičnijeg para čine ovaj događaj nezaboravnim.

U nedjelju, MC CROMADDA vodi vas kroz još jedan dan vrhunskog programa. Očekuje vas prezentacija make-upa, sportski plesni klub Valcer, izbor najsimpatičnijeg para s posebnim gostom iz Braka na prvu, te vrhunska modna revija - VARAŽDIN FASHION NIGHT. Očekuju vas ekskluzivne vjenčanice, glazbeni gosti Gabriela Hrženjak, Ema Kovačić, Nenad Kumrić Charlie te plesna skupina Mantra. Ulaz je besplatan!

Komentari