facebook "gori" komentarima

PERNARA "DELOŽIRALI" Borac za siromašne u narodnjačkom klubu gdje piće stoji i po soma kuna

Objavljeno: 05.02.2017. 13:40

Zadnja izmjena: 05.02.2017. 18:57

Ekscentrični saborski zastupnik Živog zida tjedan provodi švrljajući po školama, dok za vikend umije zaružiti u noćnim klubovima. Na fotografiji koja je stigla na adresu naše redakcije vidimo ga kako se potpuno opustio u jednom poznatom zagrebačkom narodnjačkom klubu.

Doduše, fotografija sugerira da su ga dva zaštitara taman krenula izbacivati iz kluba u kojemu dobra cuga umije koštati i po tisuću kuna. Zbog toga su neki duhovitiji komentatori sliku nazvali deložacijom Pernara. Još ne znamo je li on u klub otišao zato da bi onda to skupocjeno piće odnio siromašnima. Ili ga je mjestu privuklo to što tamo nastupaju vrhunske operne zvijezde poput Stoje, Peđe Medenice, Ane Bekute i Sanje Đorđević, pa je htio dodatno se glazbeno obrazovati.

Očajan što su ga odbile naše škole?

Kao što već možemo pratiti ovih dana Pernar obilazi srednje škole ili odvodi učenike pred Sabor kako bi im prezentirao svoje viđenje razvoja života na zemlji. Poziva učenike na markiranje s nastave - baš kao što i on kad mu se prohtije markira sa sjednica Sabora. No, imamo ekskluzivnu i dobro provjerenu informaciju da je Pernar istog tog petka zvao dvije školske ustanove u našem kraju kako bi im ponudio suradnju u promicanju.

Na što je točno mislio pod suradnjom, ne znamo - vjerojatno na dolazak u školu, selfije s klincima i šeranje po fejsu. Uglavnom, naišao je na zid odbijanja. Možda ga je razočaralo to što obrazovne institucije ne primjećuju njegov ogromni pridonos razvoju školstva. I nije mu preostalo ništa drugo nego da noć provede u klubu, popije cugu vrijednu trećinu prosječne plaće u našem kraju i na kraju - ako je suditi po šaljivoj fotki - sa zaštitarima odglumi deložaciju. Jer, kao što znamo, deložacija i jest jedna tema na koju se vrijedi zezati.

Komentari