novi hit na pomolu

Pjevačica Zsa Zsa puna je iznenađenja - najavila novi singl, ali i još nešto...

Nakon što je nedavno Zsa Zsa nominirana za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesaricu za pjesmu "Pruži mi ruku", mlada pjevačica ne prestaje s iznenađenjima. 
Objavljeno: 14.01.2019. 18:45

Zadnja izmjena: 14.01.2019. 19:07

Foto: Arhiva

Nakon što je nedavno Zsa Zsa nominirana za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesaricu za pjesmu "Pruži mi ruku", mlada pjevačica ne prestaje s iznenađenjima. 

Zsa Zsa je inače ostavila, moglo bi se reći, vrlo uspješnu godinu iza sebe. Osim što je nominirana za navedenu glazbenu nagradu, tik prije Nove izbacila je božićni singl u suradnji s dva repera, Lay Z i Stoka. No, podsjećamo vas i kako je imala i druge uspješne singlove poput "Pruži mi ruku". Međutim, iznenađenjima nikad kraja, Zsa Zsa je preko svoje Facebook stranice najavila novi singl, ali i novi album! Evo što je napisala:

- Nadam se da ste u Novu ušli sa stilom i da je krenula glatko! A i ako nije, bude. A što se tiče mene..nee brinite! I bolje sam nego inače... pokazujem zubeeee ovoj godini, nema labavo! Vrijeme je za akcije! Usput, NISAM HAKIRANA! Samo sam se prvi put u 10 godina makla sa društvenih mreža na više od 2 tjedna...Malo zastrašujuće kad shvatiš koliko vremena je uloženo u njih... dobila sam kroz to puno, ali i izgubila.. zato sam malo otišla u stvarni svijet.. dati svoje vrijeme ljudima koji su mi najvažniji...pronaći sebe na ovom putu.. Kristalizirati sve što vam želim ispričati kroz svoje pjesme... što želim biti. Tko uopće jesam?
Moram priznati da mi je ova kratka “penzija” probudila baš dobar feeling. I sad je vrijeme da prezentiramo sve ono što se kuhaloo u meniiii.. a prezentirat cemoo kroz ALBUM!! O tome ćemo još pričati... 2019.je veelika godina. I feel it. A vi koji želite, otvorite oči i pratite storije, jer pocinjemo odbrojavanje do prvog singla na triiii, četiriii, saaaaad...
Bit će svegaaa. Nema kompromisa. - napisala Zsa Zsa na svom profilu.

Komentari