CJELOTJEDNO SLAVLJE

U ponedjeljak započela proslava 5. rođendana Boutique Optike Erjavec: 30% popusta na sve

Objavljeno: 28.10.2021. 15:37

Zadnja izmjena: 28.10.2021. 15:37

Boutique Optike Erjavec u Varaždinu počela je sa cjelotjednim slavljem povodom svog petog rođendana.

Povodom petog rođendana, koji je službeno 31. listopada, u Boutique Optika Erjavec Varaždin od 25. do 31. listopada organizirano je veliko slavlje. Tako Boutique Optika Erjavec svakog gosta koji ovaj tjedan navrati u poslovnicu u ulici Augusta Šenoe časti pićem i popustom od čak 30 posto na naočale iz cjelokupnog asortimana.

Varaždinska poslovnica, čiji je interijer dizajnirao poznati arhitekt i dizajner Martin Pohl, svoja je vrata otvorila 31. listopada 2016. godine. Varaždin se na taj način upisao na svjetsku kartu luksuza jer tek nekoliko prodajnih mjesta u svijetu na svojim policama drži kvalitetno ručno izrađene brendove naočala u ograničenim količinama poput Boutique Optike Erjavec. 

Od 1985. godine

Boutique Optika Erjavec svoju je avanturu započela još davne 1985. godine, otvorivši svoju prvu poslovnicu u Ivanić Gradu, nakon čega je uslijedilo otvaranje vrata poslovnice u Čazmi, zatim Kutini, Zagrebu (Ozaljska i Jurišićeva), a potom i u Varaždinu. Danas Boutique Optika Erjavec broji ukupno šest poslovnica u pet hrvatskih gradova.

Komentari