Kerekesh Teatar

Počinje Get Up Stand Up Festival, evo tko će vas nasmijavati

Objavljeno: 16.06.2024. 08:24

Zadnja izmjena: 16.06.2024. 08:24

Foto: FB/Bis Comedy

U organizaciji Kerekesh Teatra, na ljetnoj pozornici Arene Varaždin od 20. do 23. lipnja održat će se "Get Up Stand Up Festival", na kojem posjetitelje svakoga dana s početkom u 21 sat očekuju vrhunski komičari i najbolje šale. Evo tko će vas nasmijavati:

Četvrtak, 20. lipnja - Ivan Šarić razvaljuje!

Festival otvara legendarni Ivan Šarić, komičar koji je karijeru započeo 2006. godine. Njegov humor spaja britanski stil s lokalnim temama, stvarajući eksplozivnu smjesu smijeha. Sa preko 1500 nastupa iza sebe, Ivan će vas nasmijati do suza svojim šalama o muško-ženskim odnosima, životu u Dalmaciji i mnogim drugim temama.

Petak, 21. lipnja - "Sexperiment"

Pripremite se za večer posvećenu jednoj od najzabavnijih tema – seksu! BIS Comedy ekipa, sastavljena od Gorana Vinčića, Marka Dejanovića, Tina Sedlara, Hrvoja Krmelića i Admira Šećkanovića, donosi show “Sexperiment”. Smijte se njihovim pričama o sramotnim trenucima, tajnama i smiješnim situacijama vezanim za seks.

Subota, 22. lipnja - "Devedesete"

Sjećate li se 90-ih? LAJNAP komičari vas vraćaju u to doba s njihovom tematskom večeri “Devedesete”. Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec prisjetit će se hitova cro dancea, popularnih serija i svih ludih stvari koje su obilježile to razdoblje. Pridružite im se na putovanju kroz vrijeme!

Nedjelja, 23. lipnja - Vlatko Štampar za grand finale

Zadnji dan festivala zatvara Vlatko Štampar. Uživajte u njegovim najboljim forama iz 15-godišnje karijere. Vlatkov jedinstveni stil i sulude asocijacije garantiraju večer ispunjenu smijehom. Ne propustite priliku vidjeti jednog od najboljih komičara “na ovim prostorima”.

Komentari