napokon!

Počinje kupališna sezona! Evo kad se ona otvara na Aquacityu i što je sve uređeno

Objavljeno: 09.06.2024. 08:40

Zadnja izmjena: 09.06.2024. 08:40

Foto: Facebook

Gradski bazeni Varaždin otvoreni su za kupače, a uskoro će se otvoriti i poznato kupalište Varaždinki i Varaždinaca - Aquacity, objavio je nedavno gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj.

Tijekom hladnijih mjeseci obnavljali su se Gradski bazeni, a trenutno se uređuje i Aquacity.

- Na bazenima je završen remont i obnovljeno sve što je stradalo od poplave. Stavljamo u funkciju i onu livadu iza gdje je napravljeno sunčalište. U završnoj je fazi i dječje igralište. Uređuje se i Aquacity. Uskoro, 15. Lipnja tamo će biti otvaranje ljetne kupališne sezone, a iznajmljen je i restoran. I tamo se stvari stavljaju u funkciju.

Podsjećamo, Gradski bazeni Varaždin organiziraju 28. Lipnja od 18 sati 'Dance pool factory 2024 na kupalištu Drava'.  Uz to, 29. Lipnja s početkom u 11 sati 'Dravski kotlić – natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću' povodom 70. Godišnjice Gradskog kupališta na Dravi. Sve detalje vezano uz natjecanje provjerite na Facebook stranicama Gradskih bazena Varaždin. Što se tiče uređenja Aquacitya, na društvenim mrežama objavljeno je kako je otvoren Galaxy Bar Aquacity za sve posjetitelje koji u ponudi osim osvježavajućih pića često ima i roštilj. Uz to, objavili su i fotografiju koja prikazuje uređivanje plaže uz samo jezeru koju donosimo u nastavku.

Komentari