al' će biti vruće

FOTO: Poznate Varaždinke otkrile su nam svoje planove za ovo vruće ljeto

Objavljeno: 27.06.2017. 20:00

Zadnja izmjena: 27.06.2017. 20:01

Foto: facebook

Ljeto je tu i svi razmišljaju gdje će provesti tople dane koji dolaze. E, pa mi smo odlučilli saznati što naše varaždinske ljepotice planiraju za ovo vruće ljeto.

Vlasnica plesno-manekenskog studia Lena Radanović vratila se sa Maldiva, a upravo se nalazi u Novom Vinodolskom gdje je organizatorica plesnog kampa. Nakon toga će, kaže, s obitelji na Rab, a kasnije poslovno na Hvar.

Bivša članica varaždinskog SDP-a Livia Faić jučer se vratila iz Crikvenice gdje je odradila jedan fotossesion. Dio ljeta provesti će, kako kaže, već klasično u Novom Vinodolskom, a dio na brodu oko jadranskih otoka. 

Miss Varaždinske županije Paula Hublin također će veći dio ljeta provesti na moru, ali u privatnom angažmanu, a nedavno je bila u Motovunu na snimanju spota Matije Boršćaka.

Poznata pjevačica i ljepotica Gabriela Hrženjak već je spojila ugodno s korisnim, nastupila je u Kraljevici i pobijedila na Međunarodnom natjecanju "Jadranski akordi", a ljeto planira provesti s roditeljima u Biogradu.

Voditeljica Kavane Ivana u Ivancu, Anamarija Žestoki, provesti će radno, malo će posjetiti more, a potom obitelj u svom rodnom kraju.

Ratka Marković, organizatorica izbora za Miss Varaždinske županije trenutno se nalazi u Veneciji, a ljeto će provesti u Rovinju i Zadru.

Sandra Bančić, fotomodel, planira nakon obaveza na fakultetu ići na more u Žaborić kraj Šibenika, a nakon toga u Austriju. Ostatak ljeta namjerava provesti s obitelji i prijateljima.

Komentari